[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Bu hikaye sürekli güncellenmektedir…. En alta yeni güncellemeler ekleniyor…..

Eski güncellemeleri görüntülemek için tıklayın/dokunun

Orijinal hikaye (26 Eylül'den itibaren):

Servis kesintisi uyarısı geliyor!

Ubisoft'un Ghost Recon Breakpoint beta sürümü çalışmıyor ve çalışmıyor mu? bağlanamıyor musunuz? Lütfen hizmetin bazı bölgelerde, etkilenen kullanıcıları mikro blog sitesi Twitter'a ve endişelerini vurgulamak için diğer çevrimiçi tartışma platformlarına yönlendirmesine neden olan bir aksaklıktan geçtiğini unutmayın.

Etkilenenlerden bazılarının söylediklerine bir göz atın:

Bu benim ilk kez bir Ghost Recon oyunu oynuyorum ve hayal kırıklığına uğradım, bunun bir beta olduğunu anlıyorum ve umarım bu tam oyunda olmaz.
kaynak

"Ücretsiz beta tam dedikleri saatte çevrimiçi değil, ön siparişimi iptal edeceğim, tüm ubisoft oyunlarını sileceğim, bilgisayarımı yok edeceğim ve evimi yakacağım ve hepsi senin suçun ubisoft!" hahahaha vay
kaynak

Sunucular hala kapalı betanın 30 dakika önce açık olması gerekiyordu…. peki sunucular ne zaman açılacak? Açık beta için çok fazla.
kaynak

Kullanıcıların gördüğü şey Silent 30086 hatasıdır.

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Kesintiler ve diğer sorunlar hakkında gerçek zamanlı bir genel bakış sunan bir hizmet olan Down dedektörüne hızlı bir bakış, Ghost Recon Breakpoint'in gerçekten bir aksaklıkla karşılaştığını yansıtır. İşte aynısını gösteren canlı bir kesinti haritası:

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Saf olanlar için, Açık beta bugün (yani 26 Eylül) yayınlanacak ve 29 Eylül'e kadar kalacaktı.

Ghosts, ekibinizi bir araya getirin ve 26-29 Eylül tarihlerindeki Açık Beta'da tüm hafta sonu ÜCRETSİZ OYNAYIN! 6 eyaletin, yeni ana hikaye görevlerinin ve PvP Ghost War modunun tadını çıkarın!

Ancak görünen o ki, Açık beta, oyuncuların şikayet etmesine neden olan herkes için erişilebilir olmadı.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama olup olmadığına gelince, @GhostRecon_UK birkaç dakika önce oyunculara sorunsuz bir deneyim garanti etmek için hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu paylaştı.

Ghosts, tüm oyunculara sorunsuz bir deneyim yaşatmak için sunucuları herkese açmadan önce altyapımızın hazırlığını tamamlamamız gerekiyor. Gecikme için özür dileriz ve en kısa sürede bir güncelleme yayınlayacağız.

Ghost Recon Breakpoint beta lansmanı, sunucu sorunları nedeniyle ertelendi. Şirket sorunu onayladı ve aynı sorunu çözmek için çalışıyor.

Ve işte @GhostRecon, bunu soran başka bir kullanıcıya nasıl geri döndü:

Ghost Recon Breakpoint,Ghost Recon Breakpoint beta,Ghost Recon kesme noktası beta sunucuları çalışmıyor,Ghost Recon çalışmıyor,Ghost Recon kapalı kalma süresi,Ghost recon Bakımı,Ghost Recon kesintisi

Ek olarak, Ubisoft aksaklık için özür diledi ve beta başlangıç ​​zamanının ertelendiğini doğruladı.

İşte gidiyorsun. Bazıları için bekleme daha uzun olabilir. Bir sekme tutuyoruz ve bu sayfayı, herhangi birini yakaladığımızda ilgili bilgilerle güncelleyeceğiz. Burada tartışılan sorunla karşı karşıyaysanız, daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.

Güncelleme 1 (26 Eylül)

@GhostRecon, yeni bir şey olmadığını söyleyen bir durum güncellemesi verdi:

Şu anda bağlantıyı etkileyen bir sorunu araştırıyoruz. Ekiplerimiz bir çözüm üzerinde çalışıyor ve bu konu aracılığıyla sizi güncellemeye devam edecek. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Ancak @GhostRecon_UK, açık betanın "bugün daha sonra" kullanıma sunulacağını paylaştı. Sebep, “hazırlık planlanandan daha uzun sürüyor”. Yani oyuncuların daha fazla beklemesi gerekecek.

Gecikme için özür dileriz. Ghost Recon: Breakpoint Open beta bugün daha sonra sunulacak. Sabrınız için teşekkür ederiz, Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: http://spr.ly/60121BvKw ve takip edin
@UbisoftSupport
en son güncellemeler için.

Güncelleme 2 (26 Eylül)

Açık beta şu anda yayında.

Güncelleme 3 (04 Ekim)

Kullanıcılar GhostRecon Breakpoint sorunlarını bildirdiği için Ubisoft sunucuları kapalı görünüyor. Kullanıcıların SILENT-50001 hatası aldığı bildiriliyor. Twitter raporlarla dolu. Bazılarına bir göz atın.

@GhostRecon_UK

@Ubisoft

@Hayalet keşif
Sunucular kapalı mı yoksa ne? #Oyun #GhostReconBreakpoint
kaynak

@GhostRecon_UK
sunucular kapalı mı? SILENT-50001 kodu alınıyor
kaynak

20 dakikadır sessiz-50001 hata koduyla Ubisoft Sunucularına bağlanamıyorum

Sorun nedir? Sunucular kapandı mı?
Bu, tek oyunculu oynuyorum çünkü "her zaman açık"ın tek oyunculular için boktan olduğunun bir sonraki kanıtı.
kaynak

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Güncelleme 4 (04 Ekim)

@Ubisofthas, sorunu incelediklerini söylüyor.

Hey, ekiplerimiz bunu araştırıyor!

@UbisoftSupport ayrıca şunları söylüyor:

Ghost Recon Breakpoint'te bağlantıyı etkileyen sorunların farkındayız ve bu sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.

Güncelleme 5 (04 Ekim)

Sorun şimdi çözüldü.

Sorunlar artık çözülmeli. Sabrınız için teşekkürler ve oyunda iyi eğlenceler!

Güncelleme 6 (15 Ekim)

TU 1.0.2 güncelleme yamasının yayınlanması için bugün bir bakım planlanıyor.

Ghosts, TU 1.0.2 yaması için bugün planlı bakım.

Tüm platformlarda bakım başlangıç ​​saatleri: 14:30 CEST / 8:30 EDT / 5:30 PDT.
Tahmini kesinti süresi yaklaşık: 1 saat 30 dakika.

7 Güncellemesi (15 Ekim)

Duruş süresi başladı. Bir sekme tutuyoruz ve yamanın ne zaman yayınlanacağını size bildireceğiz.

#GhostRecon kesme noktasının 1.0.2 Güncellemesinin dağıtımı için bir bakım yapılıyor mu? Daha fazla bilgi yakında

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Güncelleme 8 (26 Kasım)

Bakım bugün için planlanmıştır.

selamlar hayaletler,

? 1.0.3.1 yamasını dağıtmak için bugün 04:00 EDT / 09:00 UTC'den itibaren #GhostReconBreakpoint üzerinde bir güncelleme gerçekleştireceğiz!

? Beklenen kesinti süresi: 20 Dakika.

? Platformlar: PC, PS4 ve Xbox One.

Güncelleme 9 (30 Kasım)

Ghost Recon kullanıcıları bunu yazarken sorunlarla karşılaşıyor gibi görünüyor. Gördükleri tek şey “Ghost Recon Breakpoint hizmetleri mevcut değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. SILENT 10005” aşağıdaki kullanıcı paylaşımlı görselde de görüldüğü gibidir.

Ghost Recon Breakpoint beta lansmanı, sunucu sorunları nedeniyle ertelendi. Şirket sorunu onayladı ve aynı sorunu çözmek için çalışıyor.

Bazı kullanıcıların söylediklerine bir göz atın:

Sevgili @Ubisoft @GhostRecon Şu anda anthony joshua savaşı için 8 Aralık'a kadar Suudi Arabistan'dayım ama az önce sunucularınızın tamamen sessiz olduğunu söyleyen 60'tan fazla mesaj aldım 1000b . Haydi millet, milyar dolarlık bir şirketsiniz, halledin PS Eve geldiğimde yeni baskını dört gözle bekliyorum
kaynak

@GhostRecon sunucuları kapalı wtf oturumumdan atıldı
kaynak

Keşke yapabilseydim ama sunucularınız tekrar çöktü smh
kaynak

Downdetector ayrıca, aşağıdaki canlı kesinti haritasında görülebileceği gibi hizmetin sorunlarla karşılaştığını da bildirir:

Ghost Recon Breakpoint,Ghost Recon Breakpoint beta,Ghost Recon kesme noktası beta sunucuları çalışmıyor,Ghost Recon çalışmıyor,Ghost Recon kapalı kalma süresi,Ghost recon Bakımı,Ghost Recon kesintisi

10 Güncellemesi (30 Kasım)

Az önce Twitter'daki Ubisoft desteği, Ghost Recon Breakpoint ile kesinti sorununu kabul etti:

Şu anda Ghost Recon Breakpoint ile bir kesintimiz var, şu anda tekrar çevrimiçi hale getirmek için çalışıyoruz.

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Bilginize, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bazı kullanıcılar da bir bakım bildirimi alıyor.

[15 Nisan: Planlı bakım] Ghost Recon Breakpoint beta sunucuları çöküyor ve 'SILENT 30086' hatası veriyor

Güncelleme 11 (03 Aralık)

"Battle Rewards ACT II"nin etkinleştirilmesi için bugün bakım yapılması planlandı:

selamlar hayaletler,

? Bugün 04:30 EDT / 09:30 UTC'den itibaren #GhostReconBreakpoint'te bir bakım gerçekleştireceğiz.

? Beklenen kesinti süresi: 15 Dakika.

? Platformlar: PC, PS4 ve Xbox One.

Güncelleme 12 (10 Aralık)

Savaş Ödülü sistemini ele almak için, yarın, yani 11 Aralık için bir güncelleme planlandı ve tahmini kapalı kalma süresi yaklaşık yarım saat.

hayaletler,

Savaş Ödülleri sistemini ele almak için yarın tüm platformlarda planlı bakım.

Saat: 10:00 CET / 04:00 EST / 01:00 PST.
Beklenen kesinti süresi: 30 dakika.

Oyuncular aşağıdaki değişiklikleri görecekler:

-Tüm 1. Perde ve 2. Perde Savaş Ödüllerinin toplu olarak verilmesi (Walker ve Hill Figürleri hariç)
-Savaş Ödülleri sayfası devre dışı bırakılacak, oyuncular artık sayfaya erişemeyecek veya Savaş Puanı kazanamayacak

13 Güncellemesi (11 Aralık)

Bakım bitti ve sunucular tekrar çevrimiçi.

Güncelleme 14 (22 Ocak)

TU 21 güncelleme sürümünün bir dizi hata düzeltmesiyle birlikte dağıtılması için yarın için 4 saatlik beklenen kesinti süresine sahip bir bakım planlandı.

Ghosts, Ghost Recon Wildlands için TU 21'i yarın tüm platformlarda 10:00 CET / 4:00 EST / 1:00 PST'de konuşlandıracağız.

Beklenen kesinti süresi: 4 saat.
Bakım güncellemeleri ve yama notları için >> https://ubi.li/ixrs7

Güncelleme 15 (28 Ocak)

Yaklaşık bir saatlik kesinti süresi ile bakım uyarısı.

selamlar hayaletler,

? TU 1.1.0'ı dağıtmak için bugün #GhostReconBreakpoint üzerinde 4AM EDT / 9AM UTC'den bir güncelleme gerçekleştireceğiz!

? Beklenen kesinti süresi: 1 Saat

? Platformlar: PC, PS4 ve Xbox One ve Google Stadia.

Yama notları burada mevcut ?? http://ubi.li/9EvoM

Güncelleme 16 (20 Mart)

Yaklaşık yarım saatlik bir kesinti süresi ile planlanmamış bakım uyarısı.

Hem Ghost Recon Wildlands hem de Ghost Recon Breakpoint – Tüm platformlarda plansız bakım.

Tarih: 20 Mart
Saat: 18:00 CET / 13:00 EDT / 10:00 PDT
Beklenen kesinti süresi: 30 dakika

Güncelleme 17 (23 Mart)

Gelen, yarın için planlanmış bir bakım uyarısıdır, yani TU 2.0.0 güncellemesinin dağıtımı için yaklaşık üç saatlik kapalı kalma süresi olan 24 Mart.

TU 2.0.0 için planlı bakım. dağıtım

Tarih: 24 Mart
Saat: 10:00 CET / 05:00 EDT / 02:00 PDT
Beklenen kesinti süresi: 3 saat.

TU 2.0.0. yama notları bugün daha sonra sunulacak.

18 Güncellemesi (15 Nisan)

Gelen, yaklaşık 3 saatlik bir kesinti süresi olan planlanmış bir bakım uyarısıdır. Ayrıntılı yama notları için buraya gidin.

? TU 2.0.3'ü dağıtmak için bugün 03:00 EST / 07:00 UTC'den #GhostReconBreakpoint üzerinde bir güncelleme gerçekleştireceğiz!

Saat yüzü iki saat Beklenen arıza süresi: 3 saat.

Video oyunu Platformları: PS4, XBOX One ve Stadia

Facebook Twitter Google Plus Pinterest